Life Like That

A Brand New Life

I wonder how?I wonder why?

I’m sitting here in a boring room
It’s just another rainy Sunday afternoon
I’m wasting my time
I got nothing to do
I’m hanging around
I’m waiting for you
But nothing ever happens and I wonder

I’m driving around in my car
I’m driving too fast
I’m driving too far
I’d like to change my point of view
I feel so lonely
I’m waiting for you
But nothing ever happens and I wonder

I wonder how
I wonder why
Yesterday you told me ’bout the blue blue sky
And all that I can see is just a yellow lemon-tree
I’m turning my head up and down
I’m turning turning turning turning turning around
And all that I can see is just another lemon-tree

I’m sitting here
I miss the power
I’d like to go out taking a shower
But there’s a heavy cloud inside my head
I feel so tired
Put myself into bed
Well, nothing ever happens and I wonder

Isolation is not good for me
Isolation I don’t want to sit on a lemon-tree

I’m steppin’ around in the desert of joy
Baby anyhow I’ll get another toy
And everything will happen and you wonder

I wonder how
I wonder why
Yesterday you told me ’bout the blue blue sky
And all that I can see is just another lemon-tree
I’m turning my head up and down
I’m turning turning turning turning turning around
And all that I can see is just a yellow lemon-tree
And I wonder, wonder

I wonder how
I wonder why
Yesterday you told me ’bout the blue blue sky
And all that I can see (3x)
Is just al yellow lemon-tree

October 18, 2008 - Posted by | Uncategorized

1 Comment »

  1. I’m sitting here in a fucking room….he he he…

    Lagu ni nostalgia betul. Masa lagu ni top, 1995, aku masih lagi di SMAP Kajang, Tingkatan 2 Musytari, mengharungi tahun kedua aku hidup di sekolah asrama. Ke mana-mana je aku pegi, tak kira le ke dorm member ke, bilik TV asrama ke, outing ke pekan Kajang ke, balik naik bas ke rumah pakcik aku di Kg Seri Perantau, atau naik bas ekspres balik Ipoh (pakai warrant ticket, sapa pernah masuk SBP mesti tau apa benda ni), lagu ni mesti ada dipasang. Memang teringat balik kisah-kisah zaman silam, yang banyak pahit dari yang manis. Tapi itu lah rencah kehidupan, ye tak?

    Fool’s Garden adalah antara 3 kumpulan dari Jerman yang aku suka lagunya (2 lagi adalah Scorpions dan Helloween). Lagu ni merupakan satu-satunya lagu hit diorang, atau dalam bahasa Inggerisnya ‘one hit wonder’. Ada satu lagi lagu diorang yang aku suka,tak silap aku Pieces, yang ini pun ada juga disiarkan di radio, tapi kurang sambutan berbanding Lemon Tree.

    Kepopularan lagu Lemon Tree ni hinggakan ada versi Cina yang dinyanyikan penyanyi Taiwan. Masa tu, banyak lagu-lagu top menjadi mangsa penciplakan penyanyi Taiwan, contohnya Zombie oleh Cranberries.

    Thanx sebab kembalikan nostalgia ni pada aku.

    …and all that I can see is just a fucking lemon tree…

    Comment by Ayoep | October 24, 2008 | Reply


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: